top of page
Zoeken
  • trenbrands

Etappe 9

Vroeg aan zwaar... Dat waren de 2 woorden voor deze ochtend na het afscheidsfeestje! Want wat was het gezellig. Er hing een fantastische sfeer. Ik heb gezongen & gedanst. Met Nederlanders, Duitsers en Poolse mensen. Het was top!

Vandaag start dan de laatste etappe. Deze etappe gaat van Papenburg richting Westerbork en vervolgens naar Assen. We begonnen in 4 groepen van 15 deelnemers. Op deze pauzeplek stonden verschillende camera ploegen en tv journalisten. Vanuit hier gingen we in 1 grote groep naar Westerbork.

Toen we eenmaal het terrein van Kamp Westerbork op reden zorgde we ervoor dat we 2 aan 2 fietste en een nette ruimte tussen ons in. Er stonden heel wat mensen op het einde van de straat ons op te wachten. Dit was zo'n kippenvel moment. Hier fiets je 2 weken naar toe en dan rol je uiteindelijk de finish over. GEWELDIG!


57 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Afscheidsdiner

Het einde komt steeds dichterbij... Hoe moeilijk het ook is, maar ook aan hele speciale & mooie dingen komt een einde. De organisatie heeft een super mooi luxe buffet geregeld. Dit buffet bestaat uit

Etappe 8

bottom of page