top of page
Zoeken
  • trenbrands

Etappe 8

Jahoor je raadt het waarschijnlijk al... De wekker stond weer vroeg. 6:30 start het ontbijt. Direct na het ontbijt vertrokken we uit dit hotel met al onze spulletjes. 10 kilometer de stad uit omdat dit niet zo goed te doen was met de fiets. Dit komt omdat we geen politiebegeleiding hadden in de stad smorgens.

Nadat we bij de startlocatie aankwamen zijn we in groepjes van 15 gestart. Top etappe gereden. Tempo lag er goed in. Tussendoor zijn we gestopt bij Kamp Esterwegen.


Kamp Esterwegen was tijdens de Tweede Wereldoorlog een Duits strafkamp. Voor de oorlog deed het kamp korte tijd dienst als concentratiekamp. Het kamp bevindt zich 25 kilometer over de grens met de Nederlandse provincie Groningen.

Vervolgens hebben we de laatste 30 kilometer gestart richting het hotel. Top slaapplek. Het was meer een leuke jeugdherberg. 4 persoonskamers.

Vanavond staat het 'afscheidsdiner' op de planning. Zin in!


44 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Etappe 9

Afscheidsdiner

Het einde komt steeds dichterbij... Hoe moeilijk het ook is, maar ook aan hele speciale & mooie dingen komt een einde. De organisatie heeft een super mooi luxe buffet geregeld. Dit buffet bestaat uit

bottom of page